Aircont IV-konehuoneet varustetaan Recair Oy:n ilmanvaihtokoneilla

Kaikilla koneilla on kahden vuoden takuu ja laaja huoltoverkosto. Lisätietoja laitteista löydät Recairin sivuilta.

Recair

Recair Oy on alalla tunnettu ja luotettava yritys, joka on valmistanut ja kehittänyt kotimaisia ilmanvaihdon keskuskoneita vuodesta 1993. Ilmanvaihtokonetoiminnan keskeisinä tavoitteina on asiakkaan tyytyväisyys, korkea laatu ja täsmälliset toimitukset.

Recair Palakonesarjaa on valmistettu ja suunniteltu Suomessa vuodesta 1993. Palakonesarjan ajatuksena on taata asiakkaalle vapaasti mukautuvia ilmanvaihtokoneen paloja, eli moduuleita. Recair mitoitusohjelmalla asiakas voi vapaasti muokata lohkorajoja tai komponentteja joita moduulit sisältävät. Kätisyys ja lohkojärjestys ovat myös asiakkaan päätettävissä, ottaen tietysti huomioon kokonaisuuden soveltuvuuden Aircont kattokonehuoneeseen. Sarjan laaja kokomatriisi tarjoaa useamman vaihtoehdon myös moduulin otsapinnalle. Tämä varmistaa, että ilmanvaihtokonehuoneen neliöt käytetään tehokkaasti, eikä asetettua otsapintanopeutta ylitetä.

Recair ilmastointikoneen määrittely valintaohjelmallamme on yksinkertaista ja nopeaa. Anna ohjelman laskea useita vaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopiva ratkaisu. Ohjelman löydät kätevästi kotisivuiltamme.

Powered by Recair

Myynti puh. +358 50 590 8952